Текстологічні читання, присвячені пам'яті М. Є. Сиваченка (Слово і Час, 2016)
24 листопада 2015 р. в Інституті літератури відбулися текстологічні читання, присвячені пам'яті видатного історика літератури, фольклориста, джерелознавця і текстолога, члена-кореспондента НАН України Миколи Єфремовича Сиваченка (1920–1988).