Наші презентації (Слово і Час, 2016)
Всесвіт. – 2015. – №9–10; Націософська інтенціональність та її естетичні вияви в українській літературі ХІХ – ХХ століть : колективна монографія; Ковалів Ю. Історія української літератури: кінець ХІХ – поч. ХХІ ст.: підручник : У 10 т.; Іванишин Петро. Свобода нації: герменевтика політичної та культурної дійсності : вибрані твори; Юрій Лавріненко та Юрій Шерех: Листування 1945 – 1949. – Хроніка 2000: Український культурологічний альманах.