Валентина Василівна Єрмак (Слово і Час, 2016)
Сльотавий день передзим’я приніс страшну
звістку: 11 грудня перестало битися серце
Валентини Єрмак. Підступна хвороба забрала
молоду жінку, яка невдовзі мала стати матір'ю,
талановитого, вдумливого і працьовитого науковця,
душевну, щиру і справедливу людину.