Конкуренція пом'якшуючих та обтяжуючих покарання обставин у ст. 69 Кримінального кодексу України - Федорак, Л. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті аналізується зміст і правове значення ст. 69 КК України, а також судова практика її застосування в контексті врахування пом’якшуючих та обтяжуючих обставин при призначенні покарання. The present article maintenance and legal value of item is analysed 69 of the Criminal Code of Ukraine, and also judicial practice of its application in the context of account of softening and burdening circumstances at assignment punishment. В статье анализируется содержание и правовое значение ст. 69 УК Украины, а также судебная практика ее применения в контексте учета смягчающих и отягчающих обстоятельств в случае назначения наказания.