Гуцульський світ української літератури першої третини XX ст. у критичній рецепції науковця - Кіраль, С. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Викова Т. В. "Верховино, світку ти наш...": гуцульський текст української літератури першої третини XX століття". - К.: Четверта хвиля, 2015. - 424 с.