Програмно-цільове забезпечення функціонування кримінально-виконавчої системи (теоретико-концептуальний аспект) - Яцишин, М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті аналізуються шляхи та способи реалізації попередньо розробленої сукупності дій і заходів з удосконалення кримінально-виконавчої системи у процесі її реформування. Ways and methods of realization of programmatic special purpose providing aggregate of actions and measures are analysed on the improvement of the criminally-executive system in the process of its reformation. В статье анализируются пути и способы реализации ранее разработанной совокупности действий и мероприятий по совершенствованию уголовно исполнительной системы в процессе ее реформирования.