Сонет Емми Андієвської: індивідуально-авторська модифікація жанру - Астапенко, І. (Слово і Час, 2016)
У статті проаналізовано художню своєрідність сонетарію Емми Андієвської ХХІ ст., специфіку
індивідуально-авторської модифікації жанру, його еволюцію в контексті світової літератури.
Розглянуто рецептивні аспекти творчості мисткині. The paper analyzes artistic originality of the sonnets by Emma Andiievska written in the 21st century,
with accent on her individual modification of the genre and its evolution in the context of the world
literature. Receptive aspects of the artist’s creative writing have been considered. В статье проанализировано художественное своеобразие
сонетария Эммы Андиевской ХХІ в., специфику индивидуально-
авторской модификации жанра, его эволюцию в контексте
мировой литературы. Рассмотрено рецептивные аспекты
творчества художницы.