Про деякі стилістичні особливості повісті Б. Бйорнсона "Сюнньове Сульбаккен" - Буркут, К. (Слово і Час, 2016)
У статті йдеться про деякі стилістичні особливості повісті видатного норвезького письменника
Бйорнстьєрне Мартініуса Бйорнсона “Сюнньове Сульбаккен”. The essay deals with stylistics peculiarities of the novel “Synnøve Solbakken” by distinguished
Norwegian writer Bjørnstjerne Martinius Bjørnson. В статье говорится о некоторых стилистических
особенностях повести выдающегося норвежского писателя
Бьернстьерне Мартиниус Бьернсона “Сюнньове Сульбаккен”.