Про історію тексту й тексти в історії - Брайко, О. (Слово і Час, 2016)
28 січня в Київському міському будинку вчителя відбувся творчий вечір відомого літературознавця-текстолога, заслуженого працівника культури України, кандидата філологічних наук, старшого
наукового співробітника, заступника директора Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України
Сергія Гальченка, книга якого “Історія тексту” висунута на здобуття Національної премії України імені
Тараса Шевченка 2016 р.