Начальник слідчого відділу як суб'єкт доказування - Рибалка, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглядаються зміст і форми процесуального контролю, що здійснюється начальником слідчого відділу. Окремо досліджені ті з них, що характеризують начальника слідчого відділу як суб’єкта доказування. Are considered the maintenance and forms of the remedial control which is carried out by the chief of investigatory department. Those from them which characterize the chief of investigatory department as the subject proves are separately investigated. В статье рассматриваются содержание и формы процессуального контроля, который осуществляется начальником следственного отдела. Отдельно исследованы те из них, которые характеризуют начальника следственного отдела как субъекта доказывания.