Презентація Шевченківської енциклопедії у Національному музеї Тараса Шевченка - Лебідь-Гребенюк, Є. (Слово і Час, 2016)
У Національному музеї Тараса Шевченка 18 лютого ц. р. відбулася презентація шеститомної
“Шевченківської енциклопедії”.