Наші презентації (Слово і Час, 2016)
Ввсесвіт. – 2015. – №11-12; Улюра Г. Пострадянська жіноча проза як соціокультурний та естетичний проект (на матеріалі російської літератури); Тетяна Лях. Творчість Марка Черемшини у контексті західноукраїнської новелістики: жанрово-стильові тенденції.