Формування та розвиток інституту приватного обвинувачення - Малярчук, Н. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглядаються питання, пов’язані з історією формування й етапами розвитку інституту приватного обвинувачення. The questions, concerning stories of formation and stages of development of institute of private charge are considered. В статье рассматриваются вопросы, касающиеся истории формирования и этапов развития института частного обвинения.