Світло і тіні українського середньовіччя - Пелешенко, Ю. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Білоус Петро. Українська середньовічна література: монографія. – Житомир: Видавець Євенок О.О., 2015. – 584 с.