Виставка Віри Вовк - Дунай, П. (Слово і Час, 2016)
Протягом січня – початку лютого 2016 року в Національному музеї літератури України
експонувалася виставка “Світло Віри Вовк”. Вона була приурочена до 90-річчя від дня народження
цієї української письменниці, якій судилося народитися в Бориславі, здобути елітарну освіту в
Німеччині і донині жити та працювати в Ріо-де-Жанейро.