Роль психології підозрюваного при перевірці показань на місці - Негребецький, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Стаття присвячена дослідженню психологічних основ взаємодії слідчого та підозрюваного при перевірці показань на місці. Розглядаються можливості використання слідчим психології підозрюваного під час цієї слідчої дії. Article is devoted to the research of psychological bases of interaction of the inspector and the suspect at verifying testimony at the crime scene. Possibilities of using of psychology of the suspect by the inspector at carrying out of this investigatory action are examined and practical recommendations are offered. Статья посвящена исследованию психологических основ взаимодействия следователя и подозреваемого при проверке показаний на месте. Рассматриваются возможности использования следователем психологии подозреваемого при проведении этого следственного действия.