Митці Розстріляного відродження - про час і про себе - Брайко, О. (Слово і Час, 2016)
26 листопада 2015 р. в Національному музеї літератури України (м. Київ) відбулася презентація науково-документального видання: “Самі про себе: Автобіографії українських митців 1920-х років” / Упорядник
Раїса Мовчан. – К: ТОВ “Видавництво “Кліо”, 2015.