Про перебування делегації українських культурних діячів у Санкт-Петербурзі (з листа Олени Пчілки) - Шацька, А. (Слово і Час, 2016)
Дана публікація є оприлюдненням листа Олени Пчілки до свого чоловіка
П. Косача про перебування делегації українських культурних діячів у Санкт-Петербурзі та подання
нею доповідної записки голові Комітету Міністрів С. Вітте. The publication offers Olena Pchilka’s letter to her husband P. Kosach revealing details of the visit of
Ukrainian artists to St. Petersburg and memorandum to the head of the Committee of ministers S. Vitte. Эта публикация является обнародованием письма Олэны
Пчилки к своему мужу П. Косачу о пребывании делегации
украинских культурных деятелей в Санкт-Петербурге и
представление ею докладной записки председателю Комитета
Министров С. Витте.