Про досвід міжнародного проекту "Слов'янська порівняльна метрика (на матеріалі публікації Люцилли Пщоловської в ж. "Слово і Час", 2009, №1)" - Костенко, Н. (Слово і Час, 2016)
У статті подано віршознавчий коментар до публікації проф. Люцилли Пщоловської, відомої
польської дослідниці проблем поетики й віршування. Стаття підсумовує досвід міжнародного
проекту “Слов’янська порівняльна метрика”, яким керувала Пщоловська. The article represents the seminar on versification studies concerning the summing-up analysis of
the international project “Slavic Comparative Metrics” which became the subject of the article by its
director, Polish researcher of poetics and versification Dr. Prof. Lucylla Pszczolowska. Статья представляет собой стиховедческий
комментарий к публикации проф. Люциллы
Пщоловской, известного польского исследователя
проблем поэтики и стиховедения. Публикация
подводит итог опыта международного проекта
“Славянская сравнительная метрика”, которым
руководила Л. Пщоловска.