Василь Білозерський і кириломефодіївці (на матеріалах слідчої справи) - Калинчук, А. (Слово і Час, 2016)
У статті розглянуто участь В. Білозерського в Кирило-Мефодіївському братстві, його арешт,
проаналізовано документи та матеріали слідчої справи. The paper reviews the role of V. Bilozerskyi within the Saints Cyril and Methodius Brotherhood,
tells about his arrest and analyzes documents and materials of the case. В статье рассмотрено участие В. Белозерского
в Кирилло-Мефодиевском братстве, его арест,
проанализировано документы и материалы
следственного дела.