Лірична проза: автономія синтезу - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Ганна Табакова. Архітектоніка і композиція ліричної прози. Монографія. - Бердянськ: ФОП Ткачук О. В., 2016. - 192 с.