Конференція, присвячена Валер'яну Підмогильному - Заверталюк, Н.; Олійник, Н. (Слово і Час, 2016)
24-25 березня 2016 р. у Дніпропетровському національному університеті ім. Олеся Гончара
відбулася ІІІ Всеукраїнська конференція “Проза Валер’яна Підмогильного в контексті української
літератури ХХ століття”, приурочена до 115-ї річниці від дня народження письменника.