Конференція "Комунікативний дискурс: наукова рецепція і стратегії дослідження" - Брайко, О. (Слово і Час, 2016)
7-8 квітня 2016 р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (м. Київ) відбулася
Всеукраїнська науково-практична конференція “Комунікативний дискурс: наукова рецепція і стратегії дослідження”,
присвячена 160-річчю від дня народження І. Франка.