Наші презентації (Слово і Час, 2016)
Маценка Світлана. Партитура роману: монографія; Державин В.М. У задзеркаллі художнього слова. Вибрані літературознавчі праці з історії української та зарубіжної літератури, теорії літератури, перекладознавства та мовознавства.