Іван Франко мовою Сервантеса: новий погляд - Теплий, І. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: "Iván Frankó. La pluma ucraniana de los clásicos hispanos" (Іван Франко. Українське пероіспанських класиків) / Упоряд. А. Якубув, Сантіаґо Ґарсія-Контей, Луїс-Марією Санчо-Перес. – Валенсія, 2015. – 90 с.