Життєвий шлях і творчий доробок Антонія Радивиловського - Левченко-Комісаренко, Т. (Слово і Час, 2016)
У статті акцентовано увагу на студіях останніх десятиліть про творчість Антонія Радивиловського.
Аналізуються поодинокі факти його біографії, літературний доробок. Наголошено на потребі
окремого вивчення авторитетності й географії поширення книжок письменника. The essay surveys studies of the last decades concerning the work of Antoniy Radyvylovskyi.
Some facts of the writer’s life as well as his literary achievements have been considered. It has been
emphasized that special research into the authoritativeness and geography of distribution of Antoniy
Radyvylovskyi’s books must be undertaken. В статье акцентировано внимание на трудах последних
десятилетий о творчестве Антония Радивиловского.
Анализируются единичные факты биографии писателя, его
литературное наследие. Отмечена необходимость отдельного
изучения авторитетности и географии распространения книг
Антония Радивиловского.