Антологія у проекті української літератури - Хархун, В. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Галета Олена. Від антології до онтології: антологія як спосіб
репрезентації української літератури кінця ХІХ – початку ХХІ
століття: Монографія. – К.: Смолоскип, 2015. – 640 с.