Сьомий міжнародний міждисциплінарний теоретичний симпозіум - Гаврилюк, Н.; Бербенець, Л.; Гундорова, Т. (Слово і Час, 2016)
16–17 червня 2016 року в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбувся Сьомий міжнародний
міждисциплінарний теоретичний симпозіум “Словесне i зорове: візуальні медіації в літературі”.