79-та щорічна конференція європейської асоціації геовчених та інженерів (12-15 червня 2017 р., Париж, Франція) (Геоінформатика, 2017)
З 12 по 15 червня 2017 р. у Парижі (Франція) відбулася чергова 79-та щорічна конференція і виставка Європейської асоціації геовчених та інженерів (EAGE), які проведено спільно зі Співтовариством інженерів-нафтовиків (SPE). Зазначений захід є наймасовішим за кількістю учасників і наймасштабнішим за висвітленням актуальних проблем у галузі наук про Землю. Основна тема, яку обговорювали під час відкриття цьогорічного зібрання, – шляхи розв’язання проблем, що виникають у зв’язку зі зміною клімату, зокрема через вплив видобутку корисних копалин.