Синхронная сейсмическая инверсия для выявления перспективных участков в карбонатных породах юго-восточной части Западно-Сибирской платформы - Тяпкина, А.Н.; Тяпкин, Ю.К. (Геофизический журнал, 2019)
Описана технология и результаты выявления и картирования участков, перспективных на углеводороды и связанных с зонами повышенной кавернотрищинуватои пористости в девонских карбонатных породах юго-восточной части Западно платформы. Описано технологію і результати виявлення і картування ділянок, перспективних на вуглеводні і пов'язаних із зонами підвищеної кавернотріщинуватої пористості у девонських карбонатних породах південно-східної частини Західносибірської платформи. This paper focuses on the description of a technology and results of identifying and mapping areas in Devonian carbonate rocks prospective for hydrocarbons and associated with increased fracture-cavern porosity in the southeastern part of the West Siberian Platform.