Праці співробітників Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України за 2015 р. - Стальна, Т.; Кикоть, Н. (Слово і Час, 2016)
Подано бібліографічні матеріали, підготовлені на основі електронних баз даних і картотеки праць співробітників Інституту літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, річних звітів науковців за 2015 р. The report comprehends bibliographical materials based on the annual reports of the scientists as well as on the electronic data bank and card index of the research works written by the scholars of Shevchenko Institute of Literature of the National Academy of Sciences of Ukraine in 2012 year. Представлены библиографические материалы, подготовленные на основе электронных баз данных и картотеки работ сотрудников Института литературы им. Т. Г. Шевченко НАН Украины, годовых отчётов научных сотрудников за 2015 год.