Виставка О. Бургардта й П. Филиповича - Дунай, П. (Слово і Час, 2016)
У Національному музеї літератури України впродовж вересня-жовтня 2016 року тривала виставка
“Благословенні й прокляті роки” до 125-річчя від дня народження О. Бургардта й П. Филиповича –
учених, поетів, викладачів київських вишів 1920-х років, а також чудових перекладачів із кола
київських неокласиків.