Електромагнітні дослідження західної частини Українського щита - Ніколаєв, І.Ю.; Кушнір, А.М.; Ільєнко, В.А.; Ніколаєв, Ю.І. (Геофизический журнал, 2019)
Представлені результати синхронних магнитотеллурических і магнітоваріаціонних досліджень за профілями Радомишль-Фастів та Ружин-Сквира, виконаних в 2015 р, при вивченні глибинної будови земної кори в західній частині Українського щита з метою пошуків зон метасоматоза і пов'язаних з ними рудопроявлений корисних копалин. Представлены результаты синхронных магнитотеллурических и магнитовариационных исследований по профилям Радомышль—Фастов и Ружин—Сквира, выполненных в 2015 г., при изучении глубинного строения земной коры в западной части Украинского щита с целью поисков зон метасоматоза и связанных с ними рудопроявлений полезных ископаемых. Results of synchronous magnetotelluric and magnetovariation researches along profiles Radomyshl—Fastiv and Ruzhin—Skvira conducted in 2015 for studying the deep structure of crust of the western part of the Ukrainian Shield, on purpose of search the zones of metasomatism and the related ore occurrences minerals are given.