Про будову кіс Північного Приазов'я - Непша, О.В. (Геологічний журнал, 2013)
Наведено матеріали про будову, речовинний і мінеральному складі кіс Північного Приазов'я. Дані по розрізах підтверджують вік і історію формування кіс. Приведены материалы о строении, вещественном и минеральном составе кос Северного Приазовья. Данные по разрезам подтверждают возраст и историю формирования кос. The issue shows the structure, material and mineral composition of Northern near Azov sea territories spits. Data on profiles show the age and spits forming history.