Україна — ЄС: спільний інноваційний простір — спільне майбутнє - Кінько, Т. (Українське матеріалознавче товариство, 2009)
Під назвою "Україна — ЄС: спільний інноваційний простір — спільне майбутнє" в Україні розпочалася інформаційно-просвітницька кампанія для учених та винахідників. Її ініціював Благодійний Фонд "Місія Інтелектуальних Ініціатив".