Полічастотні грохоти для тонкої класифікації і зневоднення подрібнених уранових руд та відходів їх переробки - Шевченко, В.Г.; Шевченко, Г.О.; Лебедь, Г.Б.; Сущенко О.І. (Геотехнічна механіка, 2017)
Для виділення із замкнутого циклу кондиційних часток подрібненої уранової руди запропоновано використовувати вібраційні полічастотні грохоти, які призначені для класифікації сипких матеріалів і виділення твердих часток із пульп чи суспензій по їх крупності від декількох мікрон до міліметрів. Для выделения из замкнутого цикла кондиционных частиц измельченной урановой руды предложено использовать вибрационные поличастотных грохоты, предназначенные для классификации сыпучих материалов и выделения твердых частиц из пульп или суспензий по крупности от нескольких микрон до миллиметров. To separate conditioned particles of the crushed uranium ore from the closed cycle, it is proposed to use vibrating multifrequency screens designed for classification of bulk materials and separation of solid particles from the pulps or slurries by their size ranging from few microns to millimeters.