Епістолярний жанр крізь призму інтимного дискурсу - Кіраль, С. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Ільків A. Інтимний дискурс письменницького епістолярію другої
половини XIX – початку XX століть. – Івано-Франківськ: Фоліант,
2016. – 372 с.