Есеїстичне прочитання Кобилянської - Меленчук, О. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Мельничук Я. Б. 20 есеїв про Ольгу Кобилянську та її поціновувачів / Ярослава Мельничук. – Чернівці : Букрек, 2014. – 216 с. : іл.