Создание базы данных по Криворожской сверхглубокой скважине СГ-8 - Педченко, М.А.; Трофимов, В.В.; Златокрылец, Я.С.; Комисаров, Н.П. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Розроблена в УкрНДМІ електронна база даних Криворозької надглибокої свердловини НГ-8 є необхідним кроком для збереження, узагальнення та подальшого наукового аналізу результатів унікальних багаторічних досліджень, розробки комплексної геолого-геофізичної характеристики опорного геологічного розрізу Криворізько-Кременчуцької шовної зони як еталонного розрізу палеопротерозойської криворізької серії. The developed electronic database of a the Kryvorizka super deep chink NG-8 is necessary step for storage, generalization and the further scientific analysis of results of unique long-term researches, for development of the geologic-geophysical description of the Kryvorizko-Kremenchutska suture zones as a reference section of the paleo-Proterozoic Kryvorizka series.