Амплитудно-частотные характеристики активных и реактивных компонентов полной проводимости пьезокерамических резонаторов - Карлаш, В.Л. (Прикладная механика, 2017)
Обговорено подальший розвиток експериментальних методів, включаючи пошуки експериментальних способів з визначення коефіцієнтів зв'язку і втрат енергії. Методи базуються на побудові експериментальних і розрахованих амплітудно-частотних залежностей повних, активних і реактивних компонентів адмітансу та порівнянні їх між собою. The further progress of experimental methods is discussed including the searching of experimental ways to determine the coupling coefficients and energy loss. These methods are based on constructing the experimental and calculation amplitudefrequency dependences for the full, active and reactive admittance components. Some comparison of methods is carried out.