Вивчення атмосферних опадів як джерелазабруднення в промислових регіонах - Єрьоменко, А.О. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Исследовано содержание главных ионов и тяжелых металлов в атмосферных осадках, выпавших на территории г. Луганска. Определены показатели достоверности полученных данных по химическому составу атмосферных осадков. The content of the main ions and heavy metals in the atmospheric precipitation which has fallen in territory of Lugans, is investigated. The parameters of reliability of the obtain data on chemical structure of atmospheric precipitation are determined.