П'ята всеукраїнська віршознавча конференція "Українська версифікація: питання історії та теорії" - Соловій, В. (Слово і Час, 2017)
29-30 вересня 2016 р. у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича з ініціативи відомого вченого, віршознавця й історика української літератури, декана філологічного факультету Б. Бунчука, а також завідувача кафедри зарубіжної літератури та теорії літератури О. Червінської й завідувача кафедри української літератури В. Антофійчука відбулася п'ята всеукраїнська віршознавча конференція на тему "Українська версифікація: питання історії та теорії".