К вопросу определения высоты зоны обрушения пород - Южанин, И.А.; Терлецкий, А.М. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Запропоновано методику визначення висоти зони обвалювання на основі урахування коефіцієнта розпушення окремих шарів порід, що обрушуються. Methods to determine the height of rock caving zone based on taking into account loosening factor for separate falling rocks are proposed.