Наукометричні показники журналу "Технічна електродинаміка" у міжнародній базі даних Scopus 2016 р. - Городжа, Л.В. (Технічна електродинаміка, 2017)
Cтисло проаналізовано наукометрічні показники журналу "Технічна електродинаміка" за версією міжнарордної наукометричної бази даних SCOPUS та шляхи їхнього покращення. На основі викладеного намічені необхідні подальші кроки і підходи в політиці журналу для зростання його наукометричних показників для досягнення його високого рівня. Кратко проанализированы наукометричные показатели журнала "Техническая электродинамика" по версии межнарордной наукометрической базы данных SCOPUS и пути их улучшения. На основании изложенного намечены необходимые дальнейшие шаги и подходы в политике журнала для роста его наукометрических показателей и достижения его высокого уровня.