Технические и технологические решения УкрНИМИ в области бурошнековой технологии выемки угля - Ходырев, Е.Д.; Филатов, В.Ф. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
У статті представлені розробки УкрНДМІ у галузі бурошнекового виймання вугілля, захищені патентами України, направлені на його вдосконалення і розширення галузі застосування. UkrNIMI developments related to coal augering patented in Ukraine and aimed at improvement and expansion of the field of its employment are described.