Каталог печатных книг Музея украинских древностей В. В. Тарновского. Составленный в 1901 году М. Н. и Б. Д. Гринченко - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2019)
Рецензія на книгу: Каталог печатных книг Музея украинских древностей В. В. Тарновского. Составленный в 1901 году М. Н. и Б. Д. Гринченко // Скарбниця
української культури: Збірник наукових праць. – Чернігів. – 2018. – Вип.
19 (спец. вип. 2). – Ч. 1. – 298 с.; Ч. 2. – 226 с.