Рец.: Мирон Капраль. Богоявленське братство Львова у ХVІІІ ст.: дослідження та матеріали - Білоус, Н. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2017)
Рецензія на книгу: Мирон Капраль. Богоявленське братство Львова у ХVІІІ ст.:
дослідження та матеріали. – Львів: Літературна агенція
«Піраміда», 2016. – XCV + 328 c. + 8 іл.