Рец.: Дух О. Превелебні панни: Жіночі чернечі спільноти Львівської та Перемишльської єпархій у ранньомодерний період - Альмес, І. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2017)
Рецензія на книгу: Дух О. Превелебні панни: Жіночі чернечі спільноти Львівської та Перемишльської єпархій у ранньомодерний період. – Львів: Вид-во УКУ 2017. – 752 с.: іл., табл., карти + 7 карт. – (Серія «Київське християнство», т. 5).