Технологічний моніторинг електричного опору пресованих кабельних провідників в умовах виробництва - Антонець, Ю.О.; Щебенюк, Л.А.; Гречко, О.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2019)
Представлено результати контролю в умовах виробництва електричного опору R пресованих алюмінієвих кабельних провідників. Представлены результаты контроля электрического сопротивления R в условиях производства прессованных алюминиевых кабельных жил. This paper presents results of control of electrical resistance R production pressed aluminum cable conductors.