Художній документалізм неевклідового простору - Набитович, І. (Слово і Час, 2017)
Рецензія на книгу: Олег Рарицький. Партитури тексту і духу (Художньо-документальна проза українських шістдесятників). - Київ: Смолоскип, 2016. - 488 с.